Nu börjar det hända saker


Om lite mer än en månad blir jag min helt egna sambo. Jag har längtat i flera år tills den dag jag flyttar hemifrån och äntligen är det dags. Nej jag hatar inte mina föräldrar men alla ungar vill fly boet någon gång och nu är det min tur. Den första maj blir nycklarna mina. Det är nu jag inser hur mycket som måste göras på ganska kort tid. Att flytta är inte gjort på några timmar men det ska bli så spännande alltihop.

Det är de små sakerna i livet som gör allting bra.

Måndag igen och helgen har bara sprungit iväg. Helgen bestod egenltigen inte av något jätte vitkigt utan bara dessa små saker som gör vardagen bra. Det är inte mycket som krävs för att en av mina dåliga dagar ska bli bra. Att möta glada kunder på jobbet gör mig alltid på bra humör. Därför jag ofta går runt och ler på jobbet. det kan ju hända att det smittar av sig på någon. Att umgås med min bästa vän utan att ha något speciellt att göra har jag också gjort denna helg. Sen har jag äntligen hittat tillbaka till min ritplatta som bara har samlat damm de senaste veckorna. starta lite bra musik, koppla in plattan och sen bara låta timmarna gå framför photoshop är en av de små sakerna i mitt liv som känns sådär extra bra. 
 
Man måste lära sig att ta vara på de små sakerna i livet. Efter nästan 20 år har jag äntligen börjat lära mig de, eller iallafall börjat tänka på det. Det krävs inte stora mirakel varje dag för att livet ska kännas bra. Det krävs dessa små stunder med rätt personer eller miljö för att en människa ska må bra.
 
Det största lyckopillret i mitt liv.
 
 
 
 

Att börja blogga igen.

Jag har länge funderat på att återuppta bloggandet som jag var så aktiv med förut. Jag startade min första blogg 2006. Det var då jag fick upp ögonen för allt som hade med bloggar att göra och bestämde mig för att starta en blogg som var som en dagbok. Efter ett år med den bloggen så blev jag otroligt less på namnet jag gett den.. " fashionkiss". Jag hade nog en fantasi om att det var ett häftigt namn. Startade då min andra blogg som faktiskt var aktiv under hela högstadiet och början på gymnasiet, men när skoluppgifterna började komma igång på riktigt dog bloggandet ut och jag har aldrig riktigt hittat den känslan jag hade förut gällande bloggandet vilket gjorde att det kändes meningslöst att försöka dikta ihop något halvtråkigt inlägg. 
 
Snart ett år sen jag tog studenten är jag tillbaka. Fingrarna har kliat länge nu och jag har äntligen tagit tag i detta första inlägg som jag hoppas ska vara början på en ny bloggresa. 
 

RSS 2.0